Ny medeier av Elverdal uderum AS

Elverdal har gjennom en lengre periode opplevd vekst i Norge. Derfor konsoliderer Elverdal seg ytterligere i det norske markedet, hvor Kjartan Lohne nå har trådt inn som medeier og daglig leder av Elverdal.

Elverdals direktør, Jens Bo Vitus Thorsager sier: «Det vil helt klart styrke Elverdals samarbeid med norske arkitekter og

entreprenører, at de nå kan betjenes av en dyktig medeier med et inngående kjennskap til det norske markedet». Videre uttaler han: «Kjartan Lohne vil med sin mangeårige erfaring fra bransjen tilføre Elverdal en ekspertise som vil sikre den fortsatte veksten».

Kjartan Lohne har en mangeårig bakgrunn fra den norske bygge- og anleggsbransjen, hvor han senest har fungert som anleggsgartnerleder ved Stangeland Maskin.

Kjartan Lohne skal blant annet bygge opp en landsdekkende salgsorganisasjon, som skal betjene de mange norske kundene. Og hvis du spør Kjartan Lohne, så gleder han seg til utfordringen med å skape løsninger for uterom til lek og læring for mennesker i alle aldre.

Kjartan Lohne sier: «Elverdal har en solid og sterk produkt- og prosjektportefølje, som er svært ettertraktet. Å tre inn som medeier i Elverdal var et opplagt valg, siden jeg kommer fra bransjen, og mitt fokus er å bidra til å sikre en god kundeopplevelse».

Kjartan Lohne er bosatt i Stavanger, hvor Elverdal har åpnet et nytt kontor.