Husker & huskestativer

Et huskestativ er et helt sentralt element på mange lekeplasser. Barn elsker den frie følelsen de får når de svever gjennom luften, og det suget i magen som oppstår når de har fått god fart.

Huskestativet i sentrum

Å huske er gøy, men samtidig er det en lang rekke nyttige egenskaper som styrkes når man husker. Å huske styrker grovmotorikken og bidrar til bedre balanse og romfølelse. Det er ikke bare når det huskes fort og høyt man får gode opplevelser på huskestativet. De rolige øyeblikkene, med de myke og vuggende bevegelsene fremkalt av husken, er som skapt til fortrolige, sosiale stunder.

Et sikkert huskestativ

Et huskestativ er skapt for å brukes og få lekeapparater blir brukt så mye som nettopp huskestativet. Derfor stiller Elverdal høye krav til kvalitet, sikkerhet og design når vi velger ut våre husker. Et huskestativ skal være av et sterkt og langtidsholdbart materiale, som ikke svekkes med årene. Underlaget skal passe med høyden på huskene, og alle designdetaljer skal være utført slik at man ikke henger fast.

Du kan alltid være trygg på at alle husker og huskestativ fra Elverdal overholder alle standarder, er sertifiserte og av høyeste kvalitet.

Tilpasning av husker

For at dere skal få best resultat, står vi alltid klare med hjelp og rådgivning. Vi veileder i hva dere bør velge til deres lekeplass; dekkhusker, babyhusker eller fugleredehusker.