Tilbake til oversikten

Husker - dekk robinia og stål

To parallelle dekkhusker på huskestativ av robiniatre. Et ideelt lekeapparat til offentlige lekeplasser, utearealer på skoler eller institusjoner.
Sett fra et barns perspektiv er husker alltid en fulltreffer på en lekeplass. Noen vil nyte utsikten over resten av plassen, mens andre vil huske om kapp med sidemannen mot skyene.

Et huskestativ er ofte et svært populært apparat på lekeplassen, det styrker også grovmotorikken og bidrar til bedre balanse og romfølelse hos barn som husker.

Elverdals husker og huskestativ overholder alle standarder, er sertifiserte og av beste kvalitet.

Alle lekeplasser burde ha husker og huskestativer, da de er med til å tilføre lekeverdier til lekeapparatene f.eks. i skolegården. Delvis kan de ha det morsomt med kammeratene sine og delvis vil å huske også bli med til å utvikle barnas sanser. Å huske utvikler vestibulærsansen. Her kan du lese mere om hvorfor det er så viktig med bevegelse, læring og lekeverdier på lekeplassen.

Denne modellen finnes også i stål, eik m.m. Se hele huskeutvalget her.

Logg inn for å få tilgang til Elverdals filer, hvis du ikke er bruker, anmodning om innlogging og få umiddelbar tilgang.

Logg inn

Glemt passord? | Forespørgsel innlogging

×

Tak fordi du ønsker at downloade produktinformation fra Elverdal. Vi arbejder løbende på at gøre information tilgængeligt på vores hjemmeside.

Denne fil er i øjeblikket ikke tilgængelig, men skriv en mail til info@elverdal.dk, så vil vi se, om den er blevet frembragt siden sidste opdatering.

Ved montagevejledning, fremsendes opdateret montagevejledning altid ved bestilling af varen.

×