Proludic

Proludics lekeredskaper er utviklet og designet så man kommer i kontakt med og utvikler ens følelser, sanser og intelligens. Proludic har 25 års erfaring i design av lekeredskaper og skapelsen av lekeplasser, multibaner og sportsområder.

"Kreativitet, knowhow og erfaring gjør oss i stand til å foreslå designløsninger som oppfyller behovene hos både brukene og de som står for fasilitetene. Vi utfordrer de etablerte konseptene ved å skape tiltalende rekreasjonsområder som inneholder innovative og originale produkter. Kundens lekeplass skal alltid være unike med gode opplevelser til brukene. Med mer enn 65 000 lekeplasser og multibaner i hele verden er Proludic klar til å finne den rette løsningen for dere"
Denis Le Poupon

Proludic er i dag en av Europas største produsenter av multibaner og lekeredskaper. Firmaet drives av stifteren Denis Le Poupon, som er landskapsarkitekt. Han er et pasjonert menneske som ønsker å skape bedre forhold til barn og unge, og derfor har han hele livet arbeidet med å skape uterom vi elsker å oppholde oss i. Proludic beskjeftiger ca. 500 medarbeidere og har samlet deres produksjon i Vouvray ved Tour, midt i de berømte vinmarkene som lager noe av verdens beste hvitvin.

Redskapene bærer preg av at det er en fransk arkitekt som driver virksomheten og ser man på designet er det masse farger og svungne former, som gjør redskapene originale. De som besøker lekeplassene blir i godt humør og fylles med varme og glede.

Lekeredskapene er produsert i Proludics toppmoderne produksjon – alt treverket som inngår i lekeproduktene er FSC eller PEFC sertifisert fra seriøse underleverandører. Virksomheten er ISO14001 miljøsertifisert og ISO9000 Kvalitetssertifisert, hvorpå du som kunde er sikker på at deres lekeredskaper og multibaner er i god kvalitet og at det er tatt hensyn til miljøet.


Les mer om Proludic på deres hjemmeside

Se kataloget fra Proludic

Se fargeskema fra Proludic

Se materialedata fra Proludic

Se teknisk data på standardanlegg fra Proludic

Se andre generelle produktdata