Bevægelsesrum til børn og unge

På et område som inneholdt den gamle tennisklubben, utviklet byens foreninger sammen med Elverdal en ny bevegelsespark til byens barn, unge og eldre. Målet med området var at familier og unge skulle få et nytt samlingssted som inspirerer til masse bevegelse.

Bevegelsesrom for barn og unge

I parken er det et område for familier med barn, hvor barna kan leke og bevege seg samtidig med at de voksne kan trene styrke og kondisjon på et eget område. De som gjerne vil trene kan ta en omgang på terrengbanen og etterpå kan de avslutte med en konkurranse om hvem som kommer først opp i klatremastene. Til de unge er det laget et område med apparater som er inspirert av ekstremsporten. Området til trisykler er også helt unikt.

Finansieringen av prosjektet kom delvis i stand gjennom lokale sponsorer, kommunen og ulike fond.

Få flere opplysninger om bevegelsesparken på: www.rosenparken.dk/dk/bevaegelsesparken/parken/

Jens Bo Thorsager

Kontakt

Jens Bo Thorsager

bo@elverdal.dk

Plassering

Danmark

Nygade 18 C, 9620 Aalestrup

Utført

Juni 2001

Referansenummer

-