Skateramper, skatebaner og skateparker

Hos Elverdal forhandler, tegner, prosjekterer og installerer vi skateramper, skatebaner og skateparker som er utviklet i samarbeid med erfarne skatere. Alt er skateutstyr som skal gi barn, unge og voksne mulighet til å teste sine ferdigheter gjennom bevegelse idet fri. En likhet for alle Elverdals skateramper, skatebaner og skateparker er at de kan utforskes av BMX, sparkesykler, skateboard og rulleskøyter der vedkommende kan trene koordinasjon, reaksjon, balanse og kroppsposisjonering.

Et sortiment for alle

Sortimentet er målrettet mot profesjonelle skatere på lik linje som ferske skatere, og de er alle lagt opp til å installeres i parker, skateområder og byrom. Elementene kan både fungere som selvstendige aktiviteter og som en del av et større sportsområde. Alt utstyr er TÜV-sertifisert og overholder påkrevede standarder på området.

Sammensetning av elementene

Elverdals skatebaner og skateparker kan sammensettes av et stort utvalg elementer, som kan fås i tre ulike typer materiale, hvor hver som en har sine egenskaper og uttrykk. Alle elementer kan kombineres etter ønske.

  • Skatebaner i plasstøpt betongelement
Skateelement i plasstøpt betong støpes på plass og anvendes ofte til store anlegg og ramper

  • Skateparker i ferdigproduserte betongmoduler

Ferdigproduserte modulerte skateelementer samles og monteres på plass, og anvendes ofte til mindre anlegg og ramper.

  • Skatebaner i vanntett kryssfiner

Skateelement i vanntett kryssfiner er mobile og har et enkelt uttrykk. Det er ikke nødvendig å feste disse elementene i bakken, men de kan om ønsket monteres med ankre

Priser på plasstøpte skateparker i betong

Alt kommer an på de eksisterende terrengforholdene, og valg av element, men en skatepark har en kvadratmeterpris fra 9.000-14.500 NOK.

En Skatebane eller skatepark spesiel ttil deg

Vi både tegner, prosjekterer og installerer, alt etter eget ønske. Så nøl ikke med å kontakte Stefan Svensson. Han avtaler gjerne et uforpliktende møte der vi kan fortelle om mulighetene på akkurat ditt uteområde, og et eventuelt samarbeid.

Se vår nye skatekatalog fylt med inspirasjon

Elverdal skaterkatalog 2017 NO