Sykler og sparkesykler

Sykler og sparkesykler Hos Elverdal forhandler har vi et bredt sortiment innenfor pumptracks, North Shore og ramper, som er utviklet i samarbeid med erfarne skatere. Alt vårt utstyr gir barn, unge og voksne muligheten til å tilegne seg nye ferdigheter gjennom bevegelse i det fri, og som kan utforskes på BMX, skateboard, rulleskøyter, sykler og sparkesykler.

Et sortiment for alle

Sortimentet er målrettet mot profesjonelle skatere på lik linje som ferske skatere, og gir brukeren mulighet for å trene koordinasjon, balanse, reaksjonsevne og kropps posisjonering. Elementene kan både fungere som selvstendige aktiviteter og som en del av et større sportsområde. De er alle lagt opp til å installere i skolegårder, parker og byrom samt på fritidshjem og gymnasier.

Alt utstyr er TÜV-sertifisert og overholder påkrevede standarder på området.

Pumptracks og North Shore

Pumptracks er en ny og ettertraktet form for sykkelbane, som er sammensatt av moduler. Modulenes sammensetning sikrer at man kan vedlikeholde hastigheten gjennom svingene. North Shore består av enkelte moduler, som kan plasseres som ønsket, og tilsammen danne en bane. Både Pumptracks og North Shore er fremstilt i vannfast kryssfiner og fås i mange utgaver og størrelser. De leveres som standard i sort og blå, men andre fargekombinasjoner er også en mulighet.

Montering

Det er ikke nødvendig å feste elementene til bakken, men de kan etter ønske monteres med limanker.

Få utarbeidet en skaterbane spesielt til deg

Vi både tegner, prosjekterer og installerer alt etter ønske. Så nøl ikke med å kontakte Salgssjef Stefan Svensson. Han står klare til at utarbeide forslag til morsomme og kompliserte skateområder, som komplimenterer med omgivelsene.

Se vår nye skaterkatalog fylt med inspirasjon

Elverdal skaterkatalog 2017 NO