Tilbake til oversikten

Lekehus - facade m tårn, vindu og benk

Dette lekehuset er tegnet av våre arkitekter som et morsomt og annerledes lekehus.
Designen er åpen med en fasade med tårn, vinduer, dør og benker.
Lekehuset er designet for de aller minste på lekeplassen f.eks. i en institusjon eller ved et borettslag, hvor barnet kan leke alene eller sammen med kameratene. I leken med sand, vann, osv. utvikles taktilsansen, og barnet blir bedre på å behandle inntrykk via fingre, føtter, osv, når gjenstander berøres og følelsene påvirkes. Er treet kanskje varmt på en sommerdag eller glatt på en regnværsdag? Eller kanskje man leker gjemsel eller «borte-tittei-lek»?
Man kan også ta en pause fra leken på benken.

Lekehuset kan stå for seg selv, inngå som en del av en kant med robiniastammer. Huset og elementene kan også inkluderes i en hinderløype.

Det er brukt robiniatre og kryssfinerplater, som gir et både holdbart og lett lekeapparat.

Vi forhandler en lang rekke forskjellige åpne lekehus, se dem alle her.

Logg inn for å få tilgang til Elverdals filer, hvis du ikke er bruker, anmodning om innlogging og få umiddelbar tilgang.

Logg inn

Glemt passord? | Forespørgsel innlogging

×

Tak fordi du ønsker at downloade produktinformation fra Elverdal. Vi arbejder løbende på at gøre information tilgængeligt på vores hjemmeside.

Denne fil er i øjeblikket ikke tilgængelig, men skriv en mail til info@elverdal.dk, så vil vi se, om den er blevet frembragt siden sidste opdatering.

Ved montagevejledning, fremsendes opdateret montagevejledning altid ved bestilling af varen.

×