Om Elverdal - din lekeplassprodusent

Vi arkitekttegner og skaper uterom, ut ifra dine drømmer. Når vi skriver at vi 'skaper', så er det fordi vi ikke nøyer oss med å tegne lekeplasser og uterom. Vår design har stor betydning for barn og unges motoriske og sosiale utvikling, derfor tenker og skaper vi uterom som pirrer til nysgjerrigheten og inspirerer til lek. Vi har det i vår DNA at vi innarbeider elementer som pirrer fantasien. Uterommene våre fyller alle behov og gir plass til utvikling i alle aldre.

Vi tar ansvaret for uterommet, og er din lekeplassprodusentt.


Produktene våre

Lekeplasser, parkouranlegg og mosjonsbaner er noen av de mange løsningen som vi har utviklet i samarbeid med kundene våre.

Forskningsresultater og teori om lek og læring bidrar til å gi oss aktuelle kunnskaper om fysisk aktivitet, bevegelse og læring. Vi bruker også de kunnskapen vi får til å videreformidle dem når vi arrangerer workshops, og til å utvikle nye produkter.

For eksempel så tegnet våre arkitekter i 2018 hele Olivia- serien, som inneholder både lekehus og tilbehør. Husker er også en del av vårt eget design. Ut over dette så forhandler vi også en del internasjonale, kjente merker som SMB og Spiel-Bau.

Store kompetanser og unike løsninger

Her hos Elverdal ser vi oss selv som en trendskaper, med fokus på intelligente og innovative løsninger. Det er fordi vi våger og fordi vi vil tenke utenfor boksen, og ikke minst fordi vi utvikler oss i takt med markedsbehovet.

Brukerne, demografien og miljøet utgjør en viktig betingelse for forslaget vårt, så du får en tidløs løsning. Våre arkitekter tegner uterommet ditt, enten du ønsker et spesialdesignet lekeredskap eller en helhetlig løsning. Vi samarbeider tett, både med deg og internt. Det betyr at våre arkitekter er med helt fra start av, så de kan garanter at du får høy lekeverdi, læring og sikkerhet på lekeplassen din. Bærekraft og estetikk er avgjørende når vi designer, men du kan forvente mye mere! Vi bruker kun kvalitetsmaterialer. Engasjerte kunder, barn og unge, dyktige arkitekter og ansvarsfulle håndverkere er med til å gjøre oss gode.

Elverdal ble etablert i 2007, og vi har gjennom årene laget mange tusen uteromsprosjekter i Norge og internasjonalt


Kom! Skal vi leke sammen?


Ønsker du at vi ringer deg opp ? 

Utfyll vennligst formularen vår, så ringer vi deg opp.