Store visjoner førte til denne lekeplassen i Ahrtal

  I det nordlige Nordrhein-Westfalen over mot Rheinland-Pfalz, langs elven Ahr som er en bielv til Rheinen, ligger den hyggelige miniatyrbyen Ahrtal.

  I sentrum av Ahrtal lå den gamle brannstasjonen og tranformatorstasjon, som forsynte byen med elektrisitet. Etter stormen og oversvømmelsen i juli 2021 ble de to bygninger brutalt revet vekk av de gigantiske naturkreftene. Etter de voldsomme opplevelsene tok en visjonær og energisk entreprenør affære. Henrick Drüeb tok saken i egen hånd og samlet mange venner som sto for store deler av opprydningen.

  Det var mange barn som hadde mistet alt fra favoritt leketøyet til den første sykklen og et kjæledyr.

  For Henrik Drüen og vennene hans var det ikke til å bære, så neste skritt var å stifte gruppen 'Verein AhrKids & Friends'. Det er gruppens fortjeneste at det er blitt samlet penger inn til å bygge en helt ny lekeplass til barna i Ahrtal.

  Vi gleder oss, sammen med AhrKids & Freinds, å kunne levere en helt ny lekeplass til barna i Ahrtal. Vi håper at den vil gi latter, glede og positiv energi etter en sånn forferdelig opplevlese som de hadde under katastrofen.

  Lenger nede kan du lese mere om referansen.

  Flott lekeplass langs Ahr


  Ahr skjærer seg gjennom naturen, mellem vinmarkene som klatrer seg opp av fjellskråningene på hver sin side av elven. Dette fasinerende senariet med både naturinntrykk og smaksopplevelser, er med til å danne kulissene om lekeplassen i byen.

  Vi lar lekeplassen og designe følge elvebredden, så barna kan få en svevetur langs Ahr. Det kunne være morsomt og få en lekekammerat til å sette en liten papirbåt ut i vannet , og se hvem som kom først. Båten eller barnet?


  Lek med!


  Fokuset på denne lekeplassen har vært å få så mange forskjellige lekeapparater med som mulig, så alle byens barn, og alle turistene, får glede av fasilitetene.

  Her finner du:
  Svevebane
  Huskestativ med to dekkhusker
  Huskestativ med fugleredehuske
  Theodor leketårn med bl.a klatrenett og sklirør
  Vannbenk

  Med disse lekeapparatene er det plass til morsom lek og motoriske utfordringer.

  Arealet på lekeplassen er 34x11 meter.  Er du interessert i å høre mer?
  Plassering
  Kreuzberg im Ahrtal
  In Dangeln 34
  DE -53505 Altenahr

  Referensenummer
  9717

  Byggår
  2022