Ny huske til lekeplassen

  Husker er alltid populære på lekeplassen.

  Hvor høyt kan du huske? - Er det min tur nå?


  Husker stimulerer motorikk og skaper vennskaper

  På lekeplassen er husken alltid i bruk, man avtaler tur, husker hverandre eller sammen, og ser på hva de andre kan. Når barn først kan huske selv, huskes det i timevis.

  På tvers av alle aldre er husken et hyggelig og sosialt lekeapparat.

  Å huske er også utmerket for barnets motoriske utvikling og stimulerer vestibulærsansen (også kalt labyrintsansen).

  Det er en av våre viktigste sanser for romfølelse og retningssans, evnen til å koordinere bevegelsene sine og ha et stabilt synsfelt.

  Å huske gir opplevelsen av å sveve fritt i luften, og det kiler godt i magen.

  Husker gir variert lek

  Når barnet husker og svinger, trener det grunnmotorikken, for her skal det øves på å skape kraft med kroppen sin, holde rytme og balanse.Mange elsker husken, for det ikke bare er gøy å sitte og huske. Man kan også stå oppreist - eller ligge på magen over husken, og man kan f.eks. øve på å få så god balanse at man også tør å hoppe av mens man husker.

  Å huske gir opplevelsen av å sveve fritt i luften, og det kiler godt i magen.


  Husken kan være en del av fantasileken

  Å huske gir opplevelsen av å sveve fritt i luften, og det kiler godt i magen. Husken kan være et fly, en heksekost eller en drage, som man flyr på gjennom skogen, eller en båt man seiler i på havets høye bølger.  En huske gir en sosial aktivitet til lekeplassen

  En huske gir en sosial aktivitet til lekeplassenNår barna husker hverandre, eller små barn blir husket av foreldrene eller en annen voksen. Man kan være flere sammen på en av de store fugleredehuskene, lage en hule og snakke tett sammen, mens man husker.

  Enten du har en stor eller liten lekeplass, har vi elt sikkert en Elverdal-huske som passer inn på lekeplassen din i det offentlige rom. La deg inspirere av våre utendørs husker for alle aldersgrupper - fra den lille babyhusken til klassiske dekk- og sadelhusker, store fugleredehusker, huskestativ med forskjellige husker og de kuleste hengekøyene.
  Vi gir råd om valg av huske, materialer, størrelse og sikker montering.

  Se de mange forskjellige typene husker her.