Hinderløype - modulsystemer med uendelige muligheter

  Med Elverdals modulære systemer kan du selv designe hinderløypen din med lekeapparater i moduler av 2x2 meter. Hvis du vil ha enda mer lek, kan du kombinere hinderleken med moduler fra Theodor leketårn eller Olivia lekehus.

  Vi har utviklet en serie modulære hinderlekelementer i tre, tau og stål, som du kan sette sammen akkurat slik du vil.

  Modulene i 2x2-systemet gjør det enkelt å designe en lekeplass som passer rett inn i lekeplassområdet og designideen din. Med de fleksible elementene kan du lage en lekeplass slik at den får akkurat leke- og bevegelsesmulighetene som matcher barnas behov.

  Se hele sortimentet i lekeplass-serien her.

  Du bygger inn moduler på 2 meter


  Serien er bygget opp av moduler som passer sammen i et 2x2-meters rutenett.
  Den faste modulstørrelsen på 2 meter mellom to robiniastolper gjør det enkelt for deg å montere apparatene.


  Med de faste modulene kan du enkelt tilpasse og flytte rundt på balansebroer,
  nett og alle andre 2til2 hinderapparater, for å prøve ut hva som gir det morsomste klatreanlegget for akkurat din målgruppe.

  Designen er fleksibel i form og størrelse


  Den modulære designen gir deg fleksibilitet til å bygge dynamiske leke- og klatreanlegg med mange bevegelsesmuligheter og lekeverdier på et lite område. Et klatreanlegg er ikke bare for motoriske utfordringer og rask lek. Du kan kombinere klatreleken med brede oppholdsplattformer i tre, der barna kan ta pauser, sitte sammen og snakke. Du kan også sette hinderløypen sammen med et Theodor-leketårn eller flere, slik at det også skapes lekemuligheter for de minste til å spille rolle- og fantasilek.


  Modulsystemet gjør det enkelt å designe ut fra arealet på plassen din. Med
  flere 2x2 meter moduler kan du forme et stort rektangulært, labyrintisk klatreanlegg med lekeruter rundt i baner på kryss og tvers. Eller du kan lage en avlang hinderløype med et forløp av motoriske utfordringer for barna. Alt lar seg gjøre og kan tilpasses lekeplassens område.Treplattformer kan du velge som rektangulære eller trekantede i 2x2 meters bredde. De trekantede plattformene har den ekstra funksjonen at de kan flyttes i forskjellige nivåer, slik at du kan lage hjørner i trinnform, som barna kan ligge eller sitte på.


  Designens nordiske uttrykk gjør at de modulære klatreanleggene kan passe inn i nesten alle landskaper og typer arkitektur.  Klatreutfordringer for alle aldersgrupper


  Med de modulære hinderløypeapparatene kan du skape lek for forskjellige aldersgrupper. Du må huske på at det både er klatringutfordringer i lav høyde for de minste barna og noen for de eldre barna høyere oppe i klatreanlegget.Her kan du skape trygge klatreutfordringer i høyden og muligheter for å både rutsje og gli ned. Designen gir en rekke motoriske utfordringer og lek som barn kan vokse med på lekeplassen.

  En blanding av balansebaner, klatre- og hinderlek gir uendelige lekemuligheter for både små og store. Hinderapparater som klatrestiger, armringer, armgang og balansetopper er også velegnet til trening for unge og voksne - i et borettslag eller i en park.

  Design med modulsystemet i Elverdals


  Builder I Elverdals 3D-konfigurator Builder kan du enkelt designe lekeplassen din med våre 2x2-moduler og sette dem sammen med leketårn eller lekehus. I Builder jobber du intuitivt, og den hjelper deg ved å vise sikkerhetssoner og hvilke apparater du kan velge mellom.

  Her kan du også leke med designens farger og ekstra tilbehør til lekehus og leketårn.


  Prøv Builderen her.