Du sparer tid i designprosessen med Builder

  I designkonfiguratoren Builder er det raskt å endre og tilpasse designet på lekeplassen din.

  Allerede i skissefasen kan du enkelt visualisere verktøyet i 3D og se hvordan designet fungerer fra alle vinkler. Som designverktøy gir Builder deg større frihet til å «leke og boltre» med designet, og du sparer arbeidstimer.  Oversikt over lekefunksjoner, sikkerhetssoner og priser

  I Builder er all informasjon samlet om lekeapparatet du bruker i designet ditt. Mens du designer, samler programmet informasjon om aldersgrupper, lekeverdier, priser, DWG-filer for nedlasting, slik at du enkelt har oversikt over hvordan lekeapparatet ditt oppfyller målgruppens behov og holder budsjettet. Igjen sparer du tid på kjedelige oppgaver i prosessen. Informasjonene kommer til deg helt automatisk.

  Du jobber intuitivt og trekker lekeapparater og lekefunksjonene til skrivebordet. Builderen gjør det enkelt for deg ved å vise riktige sikkerhetssoner når du setter sammen lekeapparatene. Hvite og grønne linjer viser riktig plassering av f.eks. en bro eller et klatrenett mellom to tårn og med røde linjer, gjør den deg oppmerksom på at du plasserer tårnene for nær hverandre. Du vil oppdage at feil minimeres, og at du ikke lenger trenger å bruke tid på beregninger.

  Designe på 1 minutt en lekeplass med to leketårn og hinderløype


  Se hvordan du på 2 minutter kan designe en lekeplass for de minste barna