Studentmedarbeider til forretningsutvikling og CRM


For å styrke Elverdals produkt- og kommunikasjonsavdeling søker vi etter en studentmedarbeider med norsk som morsmål. Dine hovedoppgaver vil være å kvantifisere de aktuelle markedsmulighetene for vår virksomhet i Norge.

Videre ønsker vi med denne stillingen å styrke vår kommersielle plattform ved å gjennomføre kampanjer med påfølgende rapportering og ytelsesmålinger i kunderelasjonshåndtering (CRM).


Hvem er du?

Du er på siste del av bachelor eller i begynnelsen av din mastergrad, på f.eks. CBS eller KU. Du vet hvordan du skal tenke strategisk og er interessert i å jobbe med forretningsutvikling. Du kan med din analytiske sans bidra til salgs- og prosjektutvikling ved å utforske nye markedsmuligheter. Videre liker du å jobbe i team, og du føler deg komfortabel med å være i kontakt med mange mennesker i løpet av dagen. Vi sitter i et åpent kontorlandskap.Arbeidsoppgaver

- Markedsanalyse for avklaring av nye prosjektmuligheter.

- Styrke nettverk vårt i markedet spesielt hos stiftelser og arkitekter.

- Planlegge seminarer med fokus på nye forretningsområder.

- Jobbe med kunderelasjonshåndtering (CRM) inkl. ukentlig analyse av selgerns ytelser og rapportering av konsumprisindekser (KPI) til ledelsen.

- Bistå i gjennomføringen av ulike markedsføringskampanjer på ulike plattformer.

- Følge opp leads på møter, arrangementer og telefonkontakt.

- Være med på å forberede kampanjemateriale med påfølgende evaluering og rapportering.

- Jobbe med sosiale medier og nettsiden vår.


Vi tilbyr

Elverdal har vi et kreativt miljø der vi setter mennesket i sentrum, og vårt styresett er frihet under ansvar. Vi tilbyr en moderne arbeidsplass hvor du kan utvikle deg som person, og hvor du får muligheten til å samarbeide med dyktige og spennende kollegaer. Vi beskytter vår troverdighet og jobber etter sunne verdier, noe som betyr at vi oppnår gode resultater for kundene våre.Arbeidstid og lønn

Vi holder til i vakre omgivelser like ved København, og vi har offentlig transport innen gangavstand. Det er mulig å tilpasse arbeidstiden i forhold til studiene dine, og det er stor fleksibilitet i forhold hjemmearbeid - også utenfor normal arbeidstid. Det er snakk om en deltidsstilling. Lønn etter kvalifikasjoner.


Søknad

Hvis du vil søke på stillingen, skal du sende søknaden og ditt cv til sn@elverdal.dk. Hvis du har spørsmål angående stillingen, ta kontakt med produkt- og kommunikasjonssjef Simon Fredsted Nørrelykke tlf. 60 40 70 69. Søknaden bør sendes så snart som mulig. Samtaler vil bli holdt fortløpende.