Visjon, oppgave og mål

  Å designe et uterom kan gå mang veier. Og du har sikket mange spørsmål. Hvordan tegner vi et uterom som gir leke- og læringsmuligheter til små og store. Hvilke apparater skal vi velge? Hva med sikkerheten. Kanskje har dere allerede noe ønsker og ideer? De vil vi gjerne høre.

  Hvis skolen skal ha en ny lekeplass, du er utvikler og skal tegne en multibane til en parke eller noe helt annet, så kan vi hjelpe deg. Sammen kan vi skape løsninger til uterommet, som utvikler mennesker i alle aldre.

  Kom! Vi skal leke sammen.

  Visjon


  Lage estetiske uterom for fellesskap og allsidig utvikling til mennesker i alle aldre.


  Forretningsidé

  Lage de beste løsningene for uterom i tett samarbeid med kunder og partnere.


  Vi vil...

  • bedre helse og livskvalitet gjennom å utvikle brukernes motoriske, fysiske og sosiale ferdigheter
  • imøtekomme kunden og sikre den beste opplevelsen gjennom konsultasjon og kommunikasjon
  • tilby fleksible high-end løsninger som dekker alle behov og som har estetiske uttrykk
  • levere holdbare kvalitetsprodukter i miljøvennlige materialer som passer inn i omgivelsene
  • hjelpe kunden gjennom hele prosessen fra utvikling, bygging og drift til demontering


  Mål

  Å alltid gi kundene våre en best mulig opplevelse, og skape de beste verdiene gjennom de produktene, prosjektene og tjenestene, vi tilbyr.


  Vi bruker...


  • kunnskapsarbeidere som tilfører kvalifisert erfaring til de løsningene vi lager
  • vitenskapelige metoder og resultater for å forbedre verdien av læring og lek i produktene
  • profesjonelle leverandører og samarbeidspartnere som hjelper oss til å bli en god partner for kunden
  • arkitekter og designere til å utvikle unike konsepter og fleksible løsninger i et dansk design
  • kvalifiserte medarbeidere for å sikre faglig ledelse og en løsningsorientert etablering  Elverdals verdier

  Vi skaper best verdi for kundene

  Hos Elverdal gir vi alltid god service. Vi prioriterer tid til kundene og fokuserer på å bygge opp et godt forhold. For oss er det helt essensielt at vi alltid gir alle kundene en god opplevelse når de handler med oss. Dette gjelder fra den innledende kontakt, gjennom planlegging, prosjektering og utførelse og helt frem til og med den påfølgende drifts- og vedlikeholds prosess.


  Vi gjør de riktige tingene og vi gjør dem riktig

  Hos Elverdal er det ikke bare viktig at vi gjør de riktige tingene. For oss er det minst like viktig at vi gjør dem riktig. Derfor er vi nøye med å behandle våre produkter på skikkelig vis, og sikre oss at det vi leverer fra oss er i ordentlig stand. I tillegg bruker vi intelligente metoder med lavt ressursforbruk og høy output. Vi prioriterer innsatsen vår, planlegger arbeidet vårt, finner den rette løsningen og sikrer oss at den effektivt blir realisert.


  Det skal være 'morsomt' å gå på jobb

  Hos Elverdal legger vi vekt på å skape en god arbeidsplass med smil og godt humør. Vi møter både våre kunder og hverandre ansikt til ansikt. Ledelsen er synlig og tilstedeværende. Det er viktig for oss at vi har et godt samhold og løfter i flokk. Vi stiller krav til hverandre og gir hverandre konstruktive tilbakemeldinger.


  Å finne og vise veien til suksess

  Ledelsen i Elverdal er en aktiv sparringspartner for medarbeiderne og inngår aktivt i den daglige forretningen. Lederne er rollemodeller for medarbeiderne og er oppmerksomme på å motivere, utstråle optimisme og å skape en god atmosfære. Hver dag handler om å finne og vise veien til suksess for den enkelte medarbeider.


  Vi viser måtehold og gjør gode forretninger

  Vi passer på bedriftens ressurser som om de var våre egne. Vi sørger alltid for at det vi kjøper inn til firmaet har kvalitet. Vi er alltid på utkikk etter gode forretningsmuligheter, samtidig som vi beskytter bedriften mot tap og vi påtar oss ikke unødvendig risiko.


  Her har du våre medarbeidere!

  Har du bruk for hjelp til å finne de riktige lekeapparatene, eller mangler du inspirasjon til å designe ditt nye uterom? Om det dreier seg om det ene eller det annet, så vil vi gjerne hjelpe deg.

  Finn kontaktperson

  Ønsker du at vi ringer deg opp ? 

  Utfyll vennligst formularen vår, så ringer vi deg opp.