Giersings Realskole

  Med inspirasjon fra den Nordiske mytologi, stod giersling realskole klar i oktober 2014. her har fantasien og historiebøkene vært i bruk.


  Ragnarok på Nonnebakken
  Inspirasjonen fikk vi fra den gamle Ringborg som har ligget det hvor Giersling realskole ligger i dag. Vi ville skape en lekeplass med den nordiske mytologi som tema. Lekeplassens areal strekker seg langs med skolen.

  Den først del av lekeplassen består av en spesialdesignet tauhuske med Midtgårsormen som huske- denne skulle symboliserer Tors kam p mot Midtgårdsormen.

  Den annen del av lekeplassen symboliserer Odins kamp mot Fenrisulven. Den består av en hinderløype med alt fra rullebom til bambusline, svevebane stubber, vridd klatrenett, en trampoline, et vilt jungelnett og en treskulptur av Odin. Her er det stor mulighet til å utfordre motorikken og fysikken når det lekes.

  Den siste del av lekeplassen symboliserer Frej, som kjemper mot Surt og en hel hær av flammeryttere. Dette området består av en stammeskog og en treskulptur av Frej.

  Materialene og fargene er valgt med fordi vi ville skape et naturlig preg, derfor er alle trestolper avbarket. For å symbolisere hvor ringborgen lå i gamle dager, lagde vi Midtgårdsormen i chaussesten i den grønne gummibelegningen.


  Kontakt

  info@elverdal.no

  Plassering
  Nonnebakken 7
  5000 Odense C

  Byggeår
  2014

  Referansenummer
  2048