Harestad skole - en referanse med urbant design

  I samarbeid med entreprenøren Bjelland ble dette uterommet og denne lekeplassen bygget og overlevert Harestad skole i Norge i 2016.

  Skolen ønsket seg mer lek og bevegelse samt aktivitetmuligheter i skolegården, spesielt for de større elevene. Elevene skulle ut og bevege seg og være aktive og det skulle være gøy. Derfor valgte skolen at vi skulle levere tre ekstra høye husker, fire basketkurver hengende på stålstolper og plassert i en stor multibane samt to grønne PingOut bordtennisbord. Bare noe for de unge tenåringene.

  De to bordtennisbordene har et urbant design som passer godt mellom de rå og flotte norske steinene og de nye heng-ut utemøbler i tre. Det harde metallet spiller godt sammen med det myke treet, og gir et åpent og estetisk uttrykk. Treet har med tiden blitt patinert og fremstår nå med en varm, grå farge.
  De enkle utemøblene er også rammen rundt plantemiljøer, som bidrar til å skape stemning og læring i uteområdet. Kanskje planter kan brukes aktivt i undervisningen? For eksempel kan det observeres om planter og blomster tiltrekker seg insekter og følge årstidene og betydningen av insektenes aktiviteter.

  Denne referansen vil inspirere deg til å velge urbane lekeapparater og møbler, og den lette, transparente designløsningen.

  Utvalgte produkter

  * Tre ekstra høye husker i stål

  * To PingOut bordtennisbord

  * Fire basketballkurver


  Er du interessert i å høre mer?

  Plassering
  Torvmyrveien 7
  NO - 4070 Randaberg

  Byggeår
  2017

  Referansenummer
  3183