Elverdal skaper estetiske uterom til fellesskaper

  Hos Elverdal skaper vi estetiske uterom til fellesskaper og allsidig utvikling av mennesker i alle aldre. Det designmessige, uterommet og mennesket er viktig for oss. Alt vi lager, måles opp imot de tre.

  Vi synes at den gode lekeplassen er barnas frirom, men også et læringsrom. Det skal oppfylle muligheter for både motorisk utvikling og pedagogiske mål.

  «Offentlige områder er mer enn lek. De er også rom for læring og personlig utvikling, samt sosiale møteplasser. Her kan man slappe av, utforske omgivelsene og mye mer.»
  Jens Bo Thorsager, administrerende direktør Elverdal

  Elverdal ble grunnlagt i 2007 av Jens Bo Thorsager, Christian Rosenvinge og Niels Bolt med en visjon om å «revolusjonere» lekedesignen ved å bruke nordisk design, bedre materialer, tenke på tvers og skape hele løsninger som smelter inn i omgivelsene. I dag er Jens Bo Thorsager administrerende direktør og eier av Elverdal. Elverdal har egne selskaper i Norge, Danmark og Sverige og samarbeider også med kunder i resten av Europa.

  Vi er alltid svært opptatt av å utvikle innovative og bærekraftige lekeplasser og uterom med et nordisk design-DNA.

  I 2009 begynte vi å utvikle de første egne lekeplassproduktene og vi har i dag et stort utvalg av standardprodukter som kan kombineres.

  Se virksomhetspresentasjonen vår med bl.a. utvalgte referanser.


  Vi lytter

  Vi lytter og jobber tett sammen med kundene. Vår oppgave er å skape de beste uteromsløsningene i tett samarbeid med våre kunder og partnere.

  Med lanseringen i 2021 av Elverdals 3D-designverktøy Builder, har vi åpnet opp for et enda tettere samarbeid, hvor du selv kan skreddersy hvordan din unike lekeplass skal se ut.

  Unike og skreddersydde løsninger er en viktig del av Elverdals arbeid. Ved siden av standardproduktene utvikler vi tilpassede produkter i tett samarbeid med arkitekten, der vi tilpasser og oppfinner produkter så de passer nøyaktig til det arkitekten ønsker for sitt prosjekt.

  Vi anbefaler landskapsarkitekter, arkitekter og planleggere om design, materialer og montering.

  Nordisk design

  Elverdals designfilosofi er at produktene skal være fine å være sammen med, og de må passe inn i uterommet. Vårt arbeid ligger i spenningsfeltet mellom naturen og bygningene, mellom det myke og det ville - og det strengere. Her ønsker vi å skape en helhet mellom natur, menneske og bygninger.

  Uterommets design har betydning for barn og unges motoriske, kognitive og sosiale utvikling. Våre produkter er utviklet for å tillate barns fantasi å vandre fritt, og de selv kan skape leken og gjennom leken oppdage verdenen og seg selv. Det samme gjelder egentlig for alle våre produkter. Elverdals design må gjerne utfordre - også de voksne.

  Kjennetegnet på Elverdals design er en nordisk minimalistisk stil, der vi jobber med enkle linjer, materialitet, naturens farger og lyset. Vi går for bærekraftige materialer, fargenes funksjon og naturens lysinnvirkning. Detaljer, funksjonalitet, lekeverdier og sirkulær økonomi er viktig for oss.

  Sirkulær design

  Elverdals produkter er laget i bærekraftige materialer av høy kvalitet. Ved å sikre at lekeplassen har lang holdbarhet, kan vi redusere fotavtrykket på miljøet og redusere forbruket av emballasje og transport i forbindelse med produksjon og montering.

  Vi tar ansvar for våre produkter og tilbyr serviceavtaler for å vedlikeholde lekeplassen slik at den varer så lenge som mulig. Når lekeplassen til slutt må byttes ut, kan alle produktene skilles og resirkuleres.

  Les mer om vår bærekraftige forretning.

  Se alle Elverdals modulsystemer og les om å designe din egen lekeplass i 2til2 hinderløypemodulene .