Aktuelle tilbud og kampanjer på Elverdal


Det pedagogiske uterom for barn i alderen 0-6

Dagens institusjoner spiller en avgjørende rolle i det å danne fremtidens samfunnsborgere. Derfor utvikler Elverdal produkter og prosjekter for barn i alderen 0–6 år.

Produktene og prosjektene oppfyller den nylig vedtatte pedagogiske læreplanen, som danske institusjoner er underlagt. Planen arbeider med forskellige temaer og understreker blant annet, at lek må være en stor del av en institusjon – alt som kan være til nytte for institusjoner over hele Norden.

Se og les mer om å tilpasse produkter og prosjekter herSpar 40% på modulbenken av Verner Panton


Se og les mer om modulbenken

NÅ: 71.995 NOK

Før: 119.994 NOK


Heng-ut-møbel, benk eller samlingssted – kjært barn har mange navn. Her, i form av et moderne og funksjonelt møbel som består av fire moduler, som til sammen danner et skulpturelt møbel:

En høyre endemodul, en venstre endemodul, en vinklet midtmodul og en rett midtmodul.

Modulene kan kombineres fritt og det kan legges til flere moduler etter ønske. De er dessuten tilgjengelig i forskjellige farger med hvert sitt uttrykk.Hvis du er interessert i et av de ovenstående tilbudene eller har spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Her finner du kontaktinformasjon.


Alle priser er ekskl. levering, montering, mva og fallunderlag. Se forretningsbetingelser.

*I samsvar med forretningsbetingelsesene.Arkitektdesignede lekeplasser til utsalgspriser

Med lavt behov for vedlikehold og opptil 25 års garanti*Hos Elverdal kickstarter vi året med en masse gode tilbud på lekeplassutstyr, som kan fornye lekeplasser eller aktive uterom i boligområdet ditt.

Vi har nøye satt sammen åtte forskjellige tilbudspakker med lekeplassutstyr av god kvalitet. Felles for alt utstyret er at de krever lite vedlikehold og har en garantiperiode på opptil hele 25 år*.

Pakkene er rettet mot en bred aldersgruppe, så flest mulig barn i boligområdet kan få glede av lekeplassen.Hvis du er interessert i et av de ovenstående tilbudene eller har spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Her finner du kontaktinformasjon.Alle priser er ekskl. levering, montering, mva og fallunderlag. Se forretningsbetingelser.

*I samsvar med forretningsbetingelsesene.